Bonvenon kara membro!

Ĉu vi volas membriĝi? Uzu la formularon en la paĝo Membriĝi sub la ĉefa menuo EsperantoSverige.

ENIRI

SEFs klubbar och grupper

Svenska Esperantoförbundet har ett antal klubbar och enskilda medlemmar som organiserar sig lokalt i nätverk och arbetsgrupper. Här finns listan över dem som har egen hemsida. Den kan antingen ligga under det gemensamma paraplyet EsperantoSverige, eller som enskild hemsida.

Klubbar utan hemsida

Om du tillhör en klubb som saknar hemsida kan styrelsen kontakta SEF-styrelsens hemsidesansvariga (Stella Lindblom) för att utveckla en hemsida under EsperantoSverige. Detta är i princip gratis för klubben/gruppen.

Hemsidorna skapas av EsperantoSveriges administratörer i programmet Joomla, ett gratisprogram (öppen källkod/Open Source) för hemsidor. Förutom grundprogrammet tillkommer Tillägg, varav många också är gratis. Om klubben skulle önska ett tillägg som kostar pengar måste klubben dock betala för detta.

Jämför övriga klubbsidor och låt er inspireras. Tänk gärna i någon annan färg än grönt. Färdiga mallar finns för hur sidan kan se ut, både gratis och kommersiella. Bland de större gratis-sajterna för mallar finns joomla24.com. Bläddra där och kom med förslag. Alla är av olika skäl inte lämpliga.

 

Komentoj

  • Neniuj komentoj troveblas
Aldoni komenton

Klubbar med hemsida

Stockholm
Göteborg
Malmö/Lund
Norrköping
Västerås
Helsingborg
Uppsala

Klubbar som ska få hemsida

Katrineholm

Klubbar utan hemsida

Sundsvall

Lösa nätverk/samarbeten

Luleå
Örebro

TOP