Bonvenon kara membro!

Ĉu vi volas membriĝi? Uzu la formularon en la paĝo Membriĝi sub la ĉefa menuo EsperantoSverige.

ENIRI

Informationsmaterial

Karlstadsutställningen

Inför den svenska kongressen i Karlstad 2013 gjordes en utställning till stadsbiblioteket i Karlstad. Den fick bra kritik för sin lätta stil och intressanta perspektiv, både av besökare och kommunens utställningsansvariga.

Text- och fotomaterialet finns att ladda ner i Dosiera arkivo under huvudmenyn Enhavo på EsperantoSverige för den som vill använda delar eller titta närmare på innehållet.

I sin helhet användes i Karlstad ca 5 x 1,5 m för att få plats med allt material, vilket också omfattade böcker, affischer och digital fotoram med esperantoinformation. Om utställningen inte används under former där någon person har uppsikt, bör skåp, skyltfönster eller annat svåråtkomligt utrymme användas.

Den som vill låna utställningen får göra så gratis. Esperanto-Förbundet står till och med för frakten. I Diskutejo under

kan du läsa om var utställningen befinner sig just nu och när den är ledig. Boka genom Diskutejo eller ring förbundet på 08-34 08 00. För att komma till Diskutejo måste du logga in i EsperantoSverige.

Komento (0) Vizitoj: 2023
TOP