Bonvenon kara membro!

Ĉu vi volas membriĝi? Uzu la formularon en la paĝo Membriĝi sub la ĉefa menuo EsperantoSverige.

ENIRI

Medlemsorganisationer

Detaloj

EsperantoSverige är ett samarbetsprojekt för att minska avstånden mellan aktiva esperantister i Sverige. Det är en Portal för att binda ihop många olika delar av esperantorörelsen och dess deltagare.

Grundare är Esperanto-Gården, men huvudsaklig finansiär är för tillfället SEF (Svenska Esperanto-Förbundet). Även Esperanto-förlaget Eldona är på väg att bli medlem. Tanken är att de nationella medlemmarna betalar solidariskt för grundkostnaden för webbhotell + gemensamma domäner. Alla betalar enskilt för de domäner de vill äga.

Människor är viktigare än organisationer

Oavsett hemvist på det nationella planet har vi även medlemsorganisationer som är lokala grupper. När det kommer till kritan är det inte organisationer som utför arbetsuppgifter, träffas, har roligt och gör saker. Det är människor.

Medlemsdelen

Den vikigaste delen för att öka närheten och möjligheterna till samarbete mellan aktiva esperantister är medlemsdelen. Den når man bara om man är inloggad medlem på EsperantoSverige. Alla som använder esperanto och vill använda det för att samarbeta med andra esperantister i Sverige är välkomna som medlemmar.  Läs här för mer information.

 

   
© EsperantoSverige 2012