Bonvenon kara membro!

Ĉu vi volas membriĝi? Uzu la formularon en la paĝo Membriĝi sub la ĉefa menuo EsperantoSverige.

ENIRI

Prislista

Vuxen: 200 kr

Ungdom: 100 kr
(tom det år du fyller 21)

Familjemedlem: 100 kr
(ingen tidning,
fullbetalande måste finnas på samma adress)

Klubbar / grupper
Stockholm
Göteborg
Malmö-Lund
Helsingborg
Norrköping
Katrineholm
Oskarshamn
Sundsvall
Skövde
Umeå
Västerås
Årjäng

UEA

Gå till UEAs egen hemsida

Bli medlem i SEF!

Här kan du bli medlem i Svenska Esperanto-Förbundet. Alla upp till och med 30 år blir också medlemmar i SEJU - ungdomsförbundet, även om det i praktiken är vilande för tillfället. (Våra unga aktiva har valt att engagera sig i moderorganisationen.) Alla upp till och med 20 år betalar en lägre medlemsavgift.

Klubbmedlem eller direktansluten?

På några platser i landet finns lokala klubbar. De har egna avgifter och du får SEF-medlemskap genom respektive klubb. Om klubb saknas där du bor blir du direktansluten till SEF. Då betalar du direkt till förbundet. Du är fri att välja vilken klubb du vill även om ingen finns där du bor, till exempel om det finns en där du har sommarstugan.

Det finns även på några platser lokala grupper och löst sammanknutna nätverk som inte är formella klubbar. Du kan välja något av dessa när du anmäler dig så förmedlar vi kontakten till esperantister på din ort.

Klubbmedlem - anmäl dig direkt till den klubb där du vill vara medlem. De förmedlar ditt medlemskap i SEF till oss. Om du inte vet vart du ska vända dig - välj klubb i formuläret nedan så hjälper vi dig tillrätta. Observera att klubbarna är fria att ta vilken avgift de vill och att denna klubbavgift varierar.

Direktmedlem - anmäl dig med formuläret nedan och betala årsavgift till SEF (200 kr vuxen, 100 kr upp till 20 år samt familjemedlemmar utan medlemstidning). Alla medlemmar får det elektroniska nyhetsbrevet så det är viktigt att du anger rätt e-postadress. Om du inte vill ha nyhetsbrevet är det enklast att klicka på länken AVBESTÄLL i nästa nyhetsbrev.

Om det låter rörigt och du hellre vill prata med någon går det bra att ringa oss istället - 08-34 08 00. Det är troligen en telefonsvarare i andra änden, så förbered dig på att lämna namn och telefonnummer så att vi kan ta kontakt med dig.

Anmälningsformulär för medlemskap i SEF

Var vänlig fyll i alla obligatoriska fält* annars kan meddelandet inte skickas.
 
 
 
Jag är/tänker bli medlem i UEA!
Dina uppgifter kommer att ligga i vårt medlemsregister som vi inte sprider till någon annan. Din e-postadress kommer att läggas i sändlistan för förbundets nyhetsbrev till medlemmarna (detta går att avbeställa i varje utskick).

Om du är direktmedlem eller medlem i en icke organiserad GRUPP kan du betala medlemsavgiften direkt till SEFs postgirokonto 2012-3. I annat fall, vänta på att klubben kontaktar dig med korrekt avgift och kontonummer.
Funkciigita per Fox kontakto

Komentoj

  • Neniuj komentoj troveblas
Aldoni komenton

Detta ingår

  • Medlemstidningen La Espero (4 nr/år)
  • Peranto (förmedling av UEAs tjänster och internationella tidningar)
  • Billigare kongressavgift (svenska kongressen)
  • Möjlighet att få resestipendier till arrangemang (upp till 30 år)
  • Nyhetsbrev om aktuella saker
TOP