Bonvenon kara membro!

Ĉu vi volas membriĝi? Uzu la formularon en la paĝo Membriĝi sub la ĉefa menuo EsperantoSverige.

ENIRI

Skandinavisk Jubileumskongress 2018

Detaloj

Nästa år är det 100 år sedan den första skandinaviska esperantokongressen hölls i Göteborg. Detta, i kombination med att vi redan tidigare kommit överens med det danska esperantoförbundet DEA om ett gemensamt arrangemang, gjorde att vi började undersöka möjligheterna att även involvera det norska förbundet NEL. NEL accepterade inbjudan till samarbete, trots att de har sina årsmöten bara vartannat år och att 2018 för dem är ett ”mellanår”.

Vi kom fram till att en konferenskryssning mellan Köpenhamn och Oslo är ett både prisvärt och annorlunda arrangemang. Konferenspaketet kostar SEK 2.425:- per person och inkluderar båtresa tor, 2 övernattningar i delad dubbelhytt (tillägg SEK 400:- för egen hytt), 2 x frukostbuffé, en middagsbuffé inkl. dryck (öl, vin eller vatten), en trerätters sällskapsmeny (ej dryck) samt tillgång till konferenslokaler under överfarterna.

Båten avgår från DFDS-terminalen i Köpenhamn kl 16.30 torsdagen den 10/5 och återkommer lördagen den 12/5 kl 9.45.

Från Oslo går båten fredagen den 11/5 kl 16.30 och återkommer söndagen den 13/5 kl 9.45.

Du väljer själv i vilken stad du vill påbörja resan.

 

DEA och NEL kommer att erbjuda utflykt och/eller sightseeing i Köpenhamn och Oslo. De kommer också att boka plats på någon lämplig lunchrestaurang till den som så önskar. Information om kostnaderna för utflykter och lunch samt för transporterna till och från färjan i respektive stad kommer senare. Dessa kostnader betalas på plats, i lokal valuta.

Komentoj

  • Neniuj komentoj troveblas
Aldoni komenton
   
© EsperantoSverige 2012