Bonvenon kara membro!

Ĉu vi volas membriĝi? Uzu la formularon en la paĝo Membriĝi sub la ĉefa menuo EsperantoSverige.

ENIRI

Gratis... inte utan kostnad. Stöd lernu!

Detaloj

Gratis... inte utan kostnad

Vår hemsida är den enda Esperanto-hemsidan och gemenskapen, och den består av mer än 150 000 registrerade användare från 200 länder. Många av våra användare kommer från länder, där det inte existerar nationella Esperanto-organisationer eller Esperanto-kurser. Men vår hemsida ger alla samma möjlighet att lära Esperanto och använda det i nätkontakter med andra människor. Många av våra användare kommer från fattiga länder och har inte möjlighet att köpa böcker eller betala för kurser, men på vår hemsida har de ändock möjligheten att lära sig Esperanto, eftersom användningen av våra tjänster är gratis. Lernu.net ger också verktygen åt nuvarande esperantister att i fortsättningen vara engagerade i Esperanto-rörelsen: tex genom att vara språkhjälpare för nybörjare eller delta i forum.

Det är gratis men inte utan kostnad. Fast mycket arbete på Lernu! görs av frivilliga (tex översättning), behöver lernu.net ändå betala för viss utrustning (tex servrar) och arbete (tex programmering, administration mm). Därför behöver lernu.net alltid understöd från användarna. Mer än 300 lernu!-användare har redan blivit understödjare - och vi tackar dom hjärtligt! Om du inte redan ger bidrag till lernu.net, ber vi dig bli understödjare i år. Om alla aktiva lernu-användare gav bara fem euro, skulle det räcka till att täcka kostnaderna för hemsidan under ett år. Vi hoppas verkligen att ditt deltagande i lernu.net är värt mer än så, och att lernu.net inte bara ger dig chansen att lära dig Esperanto utan också bli vän med andra esperantister och fördjupa dig i vår unika Esperanto-kultur!

Forskningsstiftelsen Esperantic Studies Foundation har finansierat projektet under de gångna åren, men skulle nu gärna trappa ner sitt finansiella stöd. Därför är ditt bidrag viktigt, litet eller stort! Vi tackar hjärtligt de personer, som redan har bidragit till projektet! Om du har möjlighet och vill, kan du stödja lernu! finansiellt på något av följande sätt:

PayPal-konto - http://sv.lernu.net/pri_lernu/subteno/donaco.php

UEA-konto - till konto lern-a, skickandes betalningsorder till UEA, skicka även en kopia av den till Tiu ĉi e-poŝtadreso estas protektita kontraŭ spam-robotoj. Vi devas ebligi JavaScript por vidi ĝin.

Bankkonto -
Namn på kontot: EAI
IBAN: SK7552000000000008887398
BIC / SWIFT-kod: OTPVSKBX

Adress Bank:
OTP Banka Slovensko, a.s.
Nám SNP 212/4
SK-958 01 Partizánske
Slovakien

Att skicka en check till \"Schulze Education Endowment\" till adress
Wallace G. Du Temple
765 Braemar Avenue
North Saanich, BC
Canada V8L 5G5

Gåvor till lernu! och ESF är avdragsgilla i USA, oavsett om man ger via PayPal, check eller kontoöverföring. Om du vill få ett kvitto, skicka din e-post- eller papperspostadress till Tiu ĉi e-poŝtadreso estas protektita kontraŭ spam-robotoj. Vi devas ebligi JavaScript por vidi ĝin..

Lernu!-s och ESFs bidragsgivares attester kan läsas under http://esperantic.org/eo/donacoj/atestoj och http://lernu.net/pri_lernu/subteno/reagoj.php . Du kan också sända attester till Tiu ĉi e-poŝtadreso estas protektita kontraŭ spam-robotoj. Vi devas ebligi JavaScript por vidi ĝin. .

Hjärtligt tack på förhand, lernu! och ESF

Komentoj

  • Neniuj komentoj troveblas
Aldoni komenton
   

Artikoloj en tempa ordo  

   
© EsperantoSverige 2012