Bonvenon kara membro!

Ĉu vi volas membriĝi? Uzu la formularon en la paĝo Membriĝi sub la ĉefa menuo EsperantoSverige.

ENIRI


Esperantokurser med kulturtema 3-9 juli 2017

OBS! Arkiverad sida från sommaren 2017. Se aktuell information om Kultura Esperanto-Festivalo 2018 - internationell originalkultur även för den som vill lära sig esperanto här.

-------

Pri Kultura Esperantokurso en esperanto ĉi tie.

Våra evenemang öppna för allmänheten torsdag 6 juli och lördag 8 juli 2017

PÅ FOLKETS HUS I LESJÖFORS Torsdag 6 juli kl. 20-22 Viskonsert med JomArt och Natasha https://www.facebook.com/events/1860086510910236/permalink/1860098767575677/ Inget inträde. Folkets hus sköter serveringen.
Lördag 8 juli kl. 20-22 Kimo från Danmark underhåller https://www.facebook.com/events/150747148819913/

Inget inträde. Folkets hus sköter serveringen.

Internationell kulturfestival och kurs på samma gång

Den 3-9 juli 2017 blir det traditionell esperantokurs på Esperanto-Gården i Lesjöfors, denna gång med kulturtema med inspiration från traditionen med festivalen Kultura Esperanto-Festivalo som arrangerades första gången i Uppsala 1986 och därefter har ytterligare åtta gånger i ett nordiskt land. Särskilt originalkulturen på esperanto ligger i fokus.

Kurser för nybörjare, fortsättare och kulturintresserade, redan erfarna esperantotalare. Även eget program för barn, så som det brukas på Esperanto-Gårdens sommarkurser.

Plock ur programmet: konsert och färisk kvaddans, litteraturföreläsningar med Martin Strid, danskurs med Kristjan Schmidt, konsert med Jhomart och Natasha, konsert och dans med Kim Henriksen, insyn i färgernas värld med Nicoline Kinch och Kolormondo och i att fånga stunden i fotografiet form med Alexej Salomatov.

Onsdag är vi halvdag på exkursion och vissa program är på Folkets hus. Annars håller vi till på Esperanto-Gården.

Anmäl intresse per mejl eller telefon till oss direkt eller genom att signalera intresse i vårt Facebook-evenemang där vi uppdaterar med mer info även om specifika program öppna för allmänheten, fram för allt på kvällarna i Folkets hus. Läser du redan esperanto? I så fall hittar du även mer information på esperantosidan.

Här finns anmälningsblanketten, även deltagaravgifter med mera, så anmäl dig så fort du kan, helst senast den 1 juli för då stiger deltagaravgiften (motsvaras då av anmälan på plats). Dessutom är allmänheten är välkommen till enskilda programpunkter enligt våra uppdateringar i evenemanget på Facebook och här.
 
 
AVGIFTER

Deltagaravgift (utan rabatt) 3000 kr för hela veckan

Lägre avgift för ungdomar, studerande, pensionärer, arbetslösa samt en lägre avgift för barn:
Rabatterat (ungdom, pensionär, arbetslös) 2400 kr
Barn 5-12 år 1600 kr

I deltagaravgiften ingår boende i flerpersoners rum (vanligtvis fyra bäddar) med WC och dusch i korridoren. Rabatt för boende i tält eller i husvagn.

Tillägg för lakans- och handdukslån 100 kr,  dubbelrum 500 kr per person, enkelrum 1000 kr, rum med WC  1000 kr (ange vid anmälan), eventuella tilläggskostnader för exempelvis exkursioner betalas på plats.

Deltagande deltid:
Deltagaravgiften för en dag (inkl. boende, mat, program) är 600 kronoj (rabatterat 480 kr, barn 320 kr). Om du deltar fem dagar är avgiften samma som för hela veckan (Dagsavgiften= Heltidsavgiften/5).

Tillägg för anmälan efter den 1 juli: 500 kronoj.
 
ÖNSKAR DU DELTA men har svårt att betala full avgift? Ta kontakt så försöker vi hitta en lösning. För oss är det viktigaste att erbjuda goda upplevelser på och med esperanto (men vi behöver förstås pengar, också).

HUR BETALA?

Mottagare: Esperanto-Gården i Lesjöfors
Plusgiro: 4440245-1

Vi ber dig betala minst 500 kronor i förskott, och är tacksamma om du kan betala hela summan direkt. Anmälan kan överföras till annan person om du måste avboka.

Om du har möjlighet är vi även tacksamma för en donation till förmån för verksamheten.
 
 
Eller ring, mejla, bara kom ... BONVENON!

Komentoj

  • Neniuj komentoj troveblas
Aldoni komenton