Bonvenon kara membro!

Ĉu vi volas membriĝi? Uzu la formularon en la paĝo Membriĝi sub la ĉefa menuo EsperantoSverige.

ENIRI


Lär dig esperanto och hjälp till-träff 7-12 juli 2016 - Lerna kaj labora renkonto

Vill du lära dig esperanto eller bättra på kunskaperna? Vi ordnar en improviserad träff med undervisning och arbete för Esperanto-Gården torsdagen den 7 juli till tisdagen den 12 juli. Du kan komma tidigare och åka hem senare om du vill, eller delta bara några av dagarna.

Vad gör vi?

Om du har hantverkartalanger så ta gärna med utrustning så vi kan fästa tavlor med mera på väggarna. Elarbeten finns också att förverkliga. Är dina talanger av annat slag? Kanske kan du hjälpa oss med marknadsföringen? Eller att hitta finansiering för vår verksamhet? Det finns också trädgårdsjobb och städjobb och så är du förstås välkommen att hjälpa till med maten. Att äta tillsammans hör till, så förutom själva undervisningen med Latif alSharif som lärare lär vi oss esperanto av varandra helt enkelt genom att umgås.

Vad kostar det?

Esperanto-Gården behöver pengar för att betala för alla renoveringar som gjorts, men om du bidrar med arbete eller inte har möjlighet att betala så är du välkommen ändå. Är vi fler är det roligare. Vårt rekommenderade dygnspris för vuxna deltagare i evenemanget (vandrarhemsboende och mat ingår) är 450 kronor. Tillägg för hyra av lakan, för WC på rummet, garanterat enkelrum och dylikt. (Observera än en gång att priset inte ska vara ett hinder. Har du möjlighet att göra ett viktig jobb för oss som vi verkligen behöver få utfört kan vi kanske till och med stå för resekostnaderna.)

Ta kontakt på info(a)esperantogarden.se eller tel. 0590-309 09

Lerna kaj labora semajno 7-12 julio 2016

Esperanta teksto?  – klaku la E-flagon supre, rekta ligo!

 

Komentoj

  • Neniuj komentoj troveblas
Aldoni komenton