Bonvenon kara membro!

Ĉu vi volas membriĝi? Uzu la formularon en la paĝo Membriĝi sub la ĉefa menuo EsperantoSverige.

ENIRI

Helpejo

  EsperantoSverige är omfattande och kan vid första anblicken se skräckinjagande ut för en nykomling. Här kan du hitta tips och förklaringar.

  La retejo EsperantoSverige estas ampleksa kaj povas aspekti iom timiga al novulo. Jen vi povas trovi konsiletojn kaj klarigojn.

   

Helpejo

Om Helpejo

Detaloj

Här kan du få hjälp med EsperantoSverige. Helpejo är till för medlemmar så att de lättare och mer kunnigt kan navigera på hemsidan. Här kan du hitta riktlinjer för hur man använder olika verktyg och tjänster, men du kan också hjälpa oss att hjälpa genom att rapportera felaktigheter och missar.

 

Lära sig nya esperantoord

I vår egen ordlista försöker vi lägga till specifika termer som har att göra med hemsidan och användningen av den. Om du inte hittar det svar du söker kan du kontakta oss. Ansvarig för ordlistan är Puff Östling.

 

Läs riktlinjer för nättjänster

Här kan du titta i Vanliga frågor ("FAQ") om alla sidor och ämnen. Beskrivningar finns även på andra sidor på hemsidan, men här har vi fört dem samman på en enda plats. Du kan söka enstaka sökord/termer i söktjänsten Serĉi. Du kan också titta i enstaka kategorier för Vanliga frågor.

 

Rapportera fel och händelser

I Raportilo kan du lägga in felmeddelanden ("ticket") om det hänt något fel eller om något saknas eller är felaktigt. Du kan använda Raportilo för allt möjligt som har att göra med hemsidans innehåll och funktion. Du kan t ex använda Raportilo för:

  • När du ser ett fel, t ex en felstavning eller felanvändning av ett begrepp.
  • Om du hittar en länk som inte fungerar.
  • Om du inte begriper hur du ska använda en tjänst.
  • När du vill göra något men inte hittar något sätt att göra det på.
  • När du har problem med att använda någon tjänst på hemsidan.

 

Har du något tips på hur EsperantoSverige kan bli bättre?

Du kan starta en ny tråd i diskussionsforumet Diskutejo. Du kan skriva en tekst på Mia Membropaĝo. Du kan skriva ett meddelande i Raportilo om din idé.

Förhoppningen är att EsperantoSverige blir en levande och växande hemsida där många esperantister kan hitta saker som intresserar dem. Tillsammans kan vi skapa en mångfaldig och intressant sida som stöd för enskilda och organisationer. Eftersom du är här och läser detta, så är du en del av detta. Välkommen!

   
© EsperantoSverige 2012