Bonvenon kara membro!

Ĉu vi volas membriĝi? Uzu la formularon en la paĝo Membriĝi sub la ĉefa menuo EsperantoSverige.

ENIRI

  Retejo por aktivaj esperantistoj kun intereso pri la movado ĉefe en kaj ĉirkaŭ Svedio. La malferma parto konsistas el subretejoj por svedaj kluboj kaj organizoj. Ankaŭ troviĝas ferman Membrejon por kunlaboro. Legu pli sub la menuoj Pri ni kaj Membriĝi.

   

  Hemsida för aktiva esperantister i och omkring Sverige. En esperantist är en person som använder det internationella språket esperanto. Här kan du läsa vad som händer i den svenska esperantorörelsen. Information om språket hittar du på esperanto.se.

   

Om EsperantoSverige

Detaloj

  Hemsida för aktiva esperantister som ser internet som ett sätt att samarbeta.

Esperantogrupper och aktiviteter pågår på många ställen på nätet, men ingenstans fann vi en bra sida för bara esperantister, med möjligheter till seriöst samarbete, så vi gjorde en själva.

Den är i första hand till för svenska esperantister, men själva idén med esperanto är möjligheterna till internationella kontakter, så vi sätter inga gränser.

I den nedre menyn kan du klicka på Aktuale för senaste bloggarna och på resten av menyknapparna för att lära dig vad de handlar om. För att se och göra allt måste du för det första kunna en del esperanto, men också bli medlem genom att skaffa ett konto på den här sidan.

 

   

Niaj membroorganizoj  

   

Om esperanto i Sverige  

   
© EsperantoSverige 2012